O echipă din Liga 2 este aproape să rămână fără jucători! 

O echipă din Liga 2 se confruntă cu mari probleme de lot din cauza jucătorilor neplătiți care vor să plece. CS Mioveni, formație retrogradată în Liga 2 la capătul stagiunii trecute, trece printr-o situație foarte dificilă din punct de vedere financiar. 

Conform iAMsport.ro, la echipă există restanțe salariale de aproape patru luni și o parte din jucători doresc rezilierea contractelor.  Formația din județul Argeș, în ciuda problemelor pe care le are, o duce bine din punct de vedere sportiv. După 15 meciuri în eșalonul secund, CS Mioveni ocupă 4, cu 26 de puncte.

Din punct de vedere financiar, echipa stă foarte prost. Un fotbalist al echipei care a preferat să rămână sub protecția anonimatului a vorbit despre situația cu banii. ”Există restanțe salariale de trei luni la CS Mioveni, mergem pe a patra. Noi, fotbaliștii, am petrecut sărbătorile fără să primim vreun ban. Până acum nu au fost bani. Primarul a fost arestat, dar a ieșit. Banii din bugetul aprobat pentru 2023 s-au dus. Când se aprobă bugetul pe anul acesta, martie-aprilie, ar fi ceva bani.

Ne-au transmis că, pe 15, la reunire, o să ne dea un salariu. Conducerea ne-a reproșat că vrem să plecăm. Chiar și în ciuda problemelor existente, aceștia speră să promoveze. S-a format un grup bun, suntem pe locul 4, dar, din păcate, sunt aceste probleme...”, a spus jucătorul pentru sursa citată.

Din informațiile publicate, fotbaliștii Alexandru Dandea (35 de ani), Marius Tomozei (33 de ani), Claudiu Herea (33 de ani), Mihai Costea (35 de ani) și Luca Tincău (22 de ani) vor să plece de la echipă și ar fi solicitat rezilierile contractelor conducerii.

CS Mioveni are datorii de aproximativ 25.000 de euro către Bogdan Rusu, fost jucător pe care, stagiunea trecută, argeșenii l-au vândut cu 200.00 de euro la FCSB.

CS Mioveni a retrogradat, la capătul stagiunii 2022-2023, în Liga 2. Formația din județul Argeș a revenit la matineu, după două sezoane pe prima scenă a fotbalului românesc.

Vizualizări: 3,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: