Au murit toți patru

Mamă, tată și doi copii. Au murit în această dimineață, într-un accident, la Suceava.

Cei patru se întorceau de la mare. Li s-a stricat mașina pe drum, au chemat o platformă. Familia a apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a le tracta mașina și a-i duce acasă. Aceștia s-au urcat așadar în mașina de teren a bărbatului la care au apelat pentru ajutor.

La Cumpărătura au avut însă parte de un accident. Un TIR înmatriculat în Ucraina ar fi suferit o explozie la un pneu, s-a răsturnat și a lovit în plin mașina de teren care tracta platforma.

În urma accidentului și-au pierdut viața Constantin (39 de ani) și Anca Georgeta Lăzărescu (37 de ani), din comuna suceveană Volovăț, cei doi copii minori ai lor de 10 și 8 ani- Ștefan Alexandru și Eduard Gabriel -, și conducătorul autoturismului de teren, Gheorghe Băicuș (36 de ani), din Tisău, județul Buzău.

Autoturismul a fost distrus în totalitate sub greutatea cimentrucului. Șoferul ansamblului auto a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor (TCC), contuzie toraco-abdominală și fractura cominutivă scapulă dreapta.

Șoferul de pe cimentruc este cetățean ucrainean și lucrează ca șofer la o societate comercială din județul Suceava.

Vizualizări: 9,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: