Rețeta tradițională de fasole cu ciolan
Rețeta tradițională de fasole cu ciolan are un secret pentru a reuși să aibă acel gust extraordinar.…
Rețeta tradițională de fasole cu ciolan are un secret pentru a reuși să aibă acel gust extraordinar.…
Un desert de post simplu și delicios pe care îl poți pregăti este budinca de griș cu sirop de fructe…
Pentru a pregăti corect carnea la garniță, este important să eviți câteva greșeli frecvente care pot…
Combinația de șunculiță cu ceapă și țuică de prune este aproape un clasic în gastronomia tradițional…
Multe gospodine se întreabă cum să gătească legumele: la abur, prăjite sau crude, pentru a avea part…
Pentru a verifica dacă fasolea fierbe repede și este de calitate, poți observa câteva aspecte și fac…
Prazul e leguma emblematică a Olteniei așa că ciorba de praz e destul de des întâlnită în zonă. Cior…
O reţetă extrem de simplă şi rapid de preparat este ciorba oltenească de legume. Potrivită pentru pe…
În Postul Crăciunului pot fi preparate și dulciuri de casă, de post. O reţetă potrivită acestei peri…
Ah, pastă de jumări! O delicatesă tradițională românească, perfectă pentru a savura gustul bogat și …
Sfecla marinată este un aperitiv foarte simplu fiind o reţetă uşor de preparat și foarte sănătoasă. …
Ingrediente (pentru 4-6 porții): Pește proaspăt: 1,5 kg (crap, somn, caras, știucă sau un mix de pe…
Sarmalele de post se numără printre cele mai căutate rețete din această perioadă pentru că românii n…
Gutuile se pot strica pe interior din mai multe cauze, care includ factori biologici, de recoltare, …
Secretul unor jumări perfecte, crocante, dar fragede, stă în alegerea ingredientelor, tehnica de pre…
Pentru a te bucura de o friptură fragedă de porc există câteva trucuri pe care te poți baza în bucăt…
Prepararea caltaboșului pentru Crăciun este o tradiție culinară, iar pentru a obține un produs gusto…
Cantitatea de sare și alegerea condimentelor pentru cârnați sunt esențiale pentru obținerea unui pro…
Afumarea cărnii și a cârnaților este o tehnică tra…
În mod tradițional, cârnații de casă nu conțin con…
Slănina este printre cele mai așteptate delicatese…
Când faci cârnați de casă, există câteva greșeli c…
Pentru a pregăti carnea pentru cârnați, este impor…
Pentru a obține un șorici fraged și care se topeșt…
Un fermier din Gorj ne-a povestit cum se afumă slă…
Să faci cârnați este o artă și românii o stăpânesc…
Ah, ce întrebare bună, mai ales pentru cei care iu…
Prepararea cârnaților este o tradiție importantă î…
Pentru a pregăti șorici marinat, începe prin a pun…
Foarte multe persoane care vor să slăbească aleg s…
Nu mai incape indoiala in legatura cu faptul ca pe…
Morcovii sunt legumele care se recoltează toamna t…
Iată trei rețete delicioase și simple de post: 1…
Atunci când fierbi ouăle se întâmplă de multe ori …
Supa cremă de ciuperci este un preparat ideal pent…
Pe final de toamnă se poate pregăti o rețetă de sa…