CSM Târgu Jiu a pierdut meciul de debut în grupele EHF!

CSM Târgu Jiu a debutat sâmbătă seara cu un eșec în faza grupelor EHF European League Woman. Formația pregătită de Liviu Andrieș a fost învinsă, în deplasare, de  Motherson Mosonmagyarovari KC, scor 33-27.

Meciul de debut al formației gorjene în Grupa D a EHF European League a avut loc pe terenul formației ungare, care este liderul campionatului din Ungaria, Motherson Mosonmagyarovari KC.

Dacă unguroaicele de la Motherson Mosonmagyarovar s-au calificat direct în faza grupelor, CSM Târgu Jiu și-a obținut biletul pentru grupe după ce le-a învins pe suedezele de la Önnereds HK, în turul 3 de calificare.

Adversarele din acest prim meci au fost unele cu mare experiență în cupele europene pentru că echipa maghiară a jucat în faza grupelor din competiția europeană în cele două sezoane precedente, deși nu a reușit să avanseze în sferturile de finală.

CSM Târgu Jiu a reușit să ajungă spectaculos în grupele EHF European League, fiind o echipă cu doar patru ani de existență și doar doi dintre aceștia în Liga Florilor.

Totuși, pe teren, la acest meci de debut în grupe, încheiat cu scorul de 33-27, diferența nu a fost atât de mare între cele două echipe, chiar dacă Motherson Mosonmagyarovar este în fruntea ligii maghiare în prezent, un campionat extrem de puternic, în timp ce CSM Târgu Jiu este doar pe locul 12 în Liga Florilor.

Galerie foto



Vizualizări: 1,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: