Echipa gorjeanului Dragoș Militaru s-a reunit prima în Liga 2

Echipa pregătiră de gorjeanul Dragoș Militaru este antepenultima în clasamentul Ligii 2 după 15 etape. Cu puține puncte acumulate în prima parte a sezonului, Unirea Dej este prima echipă din campionat care s-a reunit în 2024.

Trupa antrenată de Dragoș Militaru, revenit la echipă din luna noiembrie a anului trecut, după o pauză de aproape jumătate de an, a susținut vineri, 5 ianuarie 2024, primul antrenament în noul an. Militaru a avut la dispoziție 18 jucători, niciunul nou, potrivit informațiilor puse la dispoziție de club.

În ziua reunirii, vineri, 5 ianuarie, Unirea Dej a anunțat despărțirea de doi noi jucători, ajungând la un total de cinci rezilieri amiabile în această iarnă, de la ultimul meci oficial disputat în 2023 și până acum, după cum anunță liga2.ro. Fundașul Mario Geană (18 ani) și portarul Iulian Anca-Trip (28 de ani) și-au încheiat colaborarea cu clujenii, alăturându-se fundașului Claudiu Zamfirescu, portarului Claudiu Chindriș și mijlocașului Alexandru Piftor.

În ceea ce privește lotul prezent la reunire, din el au făcut parte 18 jucători, potrivit informațiilor și fotografiilor furnizate de Unirea Dej. Au fost doar doi portari, nu a fost niciun nume nou și au ”lipsit motivat” Cristian Chira și Marius Cătinean.

Nu au fost prezenți nici Alex Negrea, Rareș Scocîlcă și Vlad Mitrea, clubul nu precizează nimic despre ei, ceea ce denotă că nu mai intră în vederile lui Dragoș Militaru și că încă nu s-a ajuns la un acord cu ei privind o despărțire amiabilă.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: