Unde s-a  blocat transferul lui Cicâldău la Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru a negociat revenirea lui Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova.  Atât clubul din Bănie, cât şi mijlocaşul de 26 de ani îşi doreau reluarea colaborării, dar marea problemă a apărut la clubul la care a fost împrumutat jucătorul.

Galatasaray era dispusă să-l cedeze împrumut pe jucător oricărei echipe care-i achită cei 900.000 de euro anual, salariul convenit cu jucătorul şi agentul său acum doi ani şi jumătate, la parafarea transferului de la Craiova.  

Konyaspor a acceptat să-i achite integral salariul pe durata împrumutului, în sezonul 2023-2024, iar Galata era mulţumită.

Finanțatorul clubului din Bănie a luat legătura cu conducătorii formației din Turcia pentru a negocia transferul internaționalului român la clubul oltean, iar aceștia și-au dat acordul. De asemenea, fotbalistul i-a transmis lui Mihai Rotaru că nu se pune problema să nu își dorească o revenire la Universitatea Craiova. Cu toate acestea, mutarea a picat în ultimul moment.

Pentru ca mijlocașul să revină la formația din Bănie mai era nevoie și de acordul celor de la Konyaspor, care nu a venit și a făcut, astfel, ca toată mutarea să pice.

„Informația cu Cicâldău ar fi fost adevărată acum trei săptămâni, dar acum nu mai este. Totuși, trebuia să fie de acord toate cele trei părți: prima era Cicâldău, la care nu erau probleme, cu Galatasaray ne-am înțeles, însă Konya, acolo unde este împrumutat, nu a vrut să audă de acest transfer.

Pentru Cicâldău, Craiova cred că este prima lui casă, chiar dacă a venit de la Farul”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: