CSM Târgu Jiu a făcut un transfer util pentru meciurile din Cupa EHF!

CSM Târgu Jiu a reușit să facă un transfer în perspectiva meciurilor europene de la acest început de an. Formația gorjeană de handbal feminin va juca în grupele  Cupei EHF European League și a întărit lotul cu o jucătoare venită din Ucraina.

Primul transfer al iernii la CSM Târgu Jiu a avut loc chiar înaintea ultimului meci al anului trecut, cel cu CSM București, disputat pe 30 decembrie iar achiziția s-a dovedit deja a fi una utilă echipei.

La acest meci a debutat la formația gorjeană jucătoarea  Iuliia Andriichuk, de 31 de ani, internațională din Ucraina care evoluase în prima parte a sezonului pentru Dacia Mioveni. Handbalista are mare experiență după ce a mai evoluat în campionatele Rusiei, Belarusului, Turciei, Greciei, Poloniei și Norvegiei. Aceasta evoluează pe postul de inter stânga, dar poate evolua pe orice post în linia de 9 metri. Jucătoarea are o înălțime de 1,85 m și a debutat deja în meciul cu CSM București la care internaționala din Ucraina a reușit să înscrie 3 goluri în poarta bucureștencelor.

Vizualizări: 2,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: