Oltenii, în doliu în prima zi a anului 2024! A murit un fost președinte al Universității Craiova

Oltenii sunt în doliu după ce, în prima zi din 2024, l-au pierdut pe fostul mare conducător Jean Nițulescu, care a decedat la vârsta de 72 de ani. Omul de fotbal care a contribuit la ascensiunea lui Mirel Rădoi va fi înmormântat pe 3 ianuarie.

Jean Nițulescu a decedat pe data de 1 ianuarie, urmând să fie înmormântat la Caracal, peste două zile.

„Veste tristă chiar în prima zi din 2024. A decedat Jan Nițulescu, fost conducător la Universitatea Craiova, FC Caracal, Extensiv sau Alro Slatina!  Dumnezeu să-l odihnească! Înmormântarea va avea loc miercuri, 3 ianuarie la Caracal”, a fost anunțul făcut de Oltenia TV.

Nițulescu a fost conducător al Universităţii Craiova în anii 90, în diverse funcţii, îndeosebi cea de vicepreşedinte al clubului, deţinută şi în 1991, când Ştiinţa a devenit pentru ultima dată campioană a României.

Oltenii au realizat eventul în acel an, echipa fiind pregătită de Sorin Cârţu, Ion Oblemenco era director tehnic, preşedinte era Marcel Popescu şi vicepreşedinţi Petre Deselnicu şi Jean Niţulescu.

Jean Niţulescu a fost cel care a rezolvat mai multe transferuri de jucători la Universitatea Craiova în anii 1990-2000, inclusiv cel al lui Gică Craioveanu, de la Severin.

Înainte de 1990, dar şi după anul 2000, Jean Niţulescu a fost preşedinte la Extensiv Craiova, FC Caracal şi la ALRO Slatina.

Vizualizări: 2,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: