Bilete de avion foarte ieftine pentru Grecia!

Pentru românii care își petrec vacanțele de vară pe litoral în afara țării, Grecia e una dintre destinațiile preferate. Cei care vor să aleagă Creta sau Zakynthos, pot călători cu avionul  în această perioadă în care biletele către aceste destinații sunt ieftine. 

Românii preferă plajele însorite din Grecia, Turcia sau Italia dar când aleg să petreacă acolo un concediu cei mai mulți ia în considerare, mai întâi, destinațiile accesibile, pentru un buget mai redus.

Pentru o vacanță în Grecia, într-una dintre insulele Creta sau Zakynthos, poți alege să călătorești cu avionul. Trebuie să știi că biletele sunt foarte ieftine iar, potrivit Skyscanner, pentru un zbor dus-întors către Chania (insula Creta) sunt două oferte: cu Ryanair – de la 58 de euro și cu Aegean de la 125 de euro.

De asemenea, pentru Zakynthos, cu WizzAir, un bilet costă de la 102 euro, în timp ce cu Aegean cel mai ieftin tichet este de la 215 euro.

Grecia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa, iar turiștii care merg acolo trebuie să știe că autoritățile elene au anunțat noi reguli care stabilesc modalitatea în care o plajă poate fi ocupată de șezlonguri, precum și distanța dintre acestea și țărm.

Noua lege din Grecia impune ca doar 30% din suprafața fiecărei plaje să fie ocupată de șezlonguri. Restul de 70% trebuie să rămână liberă și accesibilă pentru turiștii care vor să stea pe prosop. În zonele protejate, această proporție va fi de 85%.

Mai mult, șezlongurile nu trebuie să fie foarte aproape de apă, ci la o distanță de patru metri, astfel încât, în caz de urgență, salvatorii să se poată deplasa fără probleme. Vor fi și unele locuri unde turiștii pot face plajă doar cu prosopul.

Pentru a se asigura că se respectă regulile, autoritățile elene vor folosi inclusiv drone care vor monitoriza plajele

Vizualizări: 1,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: