Aduc întăriri din Nigeria pentru play-off-ul din Liga 2

Aflată  în lupta pentru play-off, Corvinul Hunedoara a trecut în noul an de pe locul secund în Liga 2. Chiar dacă nu are drept de promovare, și-a propus să câștige campionatul și a demarat deja campania de achiziții.

Antrenorul Florin Maxim a recunoscut că echipa sa va opera și pe piața de transferuri în această iarnă, în condițiile în care vor exista și cel puțin două-trei plecări din lot.

Primele mutări confirmate pentru partea a doua a sezonului vizează trei tineri jucători africani, aleși de agentul Bogdan Apostu, cel care a participat în luna noiembrie la o acțiune de scounting în Nigeria, anunță liga2.ro. Firma de impresariat a fostului atacant, originar chiar din Hunedoara, a început o colaborare cu Yakubu Ayegbeni, fost internațional al Nigeriei, care se ocupă cu organizarea selecțiilor în țara sa.

”Zece academii din Nigeria își aduc periodic jucătorii la aceste selecții. La cea din noiembrie am participat și eu, mai urmează alta în martie-aprilie. Din vreo 450 de jucători, eu am ales șapte, iar trei dintre ei au semnat deja la Corvinul, la Hunedoara. Doi sunt jucători de atac, iar celălalt e un fundaș central de picior stâng, care mie îmi place mult. Toți au 18 ani, de fapt unul dintre ei împlinește această vârstă doar în luna ianuarie și i-am făcut contractul cu acea dată. Eu zic că se pliază pe tot ceea ce înseamnă proiectul Corvinul Hunedoara în momentul acesta și cred că o să devină fotbaliști importanți aici, de fapt sunt sigur de asta”, a spus Bogdan Apostu într-un interviu acordat pentru iAMsport.ro.

Așadar, cel mai probabil, pe la finalul lunii ianuarie, în funcție și de cât durează procedurile, Florin Maxim și stafful său îi vor avea la dispoziție pe cei trei tineri fotbaliști.

Vizualizări: 2,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: