Universitatea Craiova se reunește și pleacă în Antalya

Universitatea Craiova are programată reunirea lotului pentru miercuri, 3 ianuarie, și tot atunci este programată și plecarea în cantonament. Oltenii au făcut încă de la finele anului trecut planurile pentru stagiul de pregătire din Antalya, destinație deja tradițională pentru pregătirea de iarnă.

Elevii lui Ivaylo Petev au revenit din vacanță iar gruparea din Bănie și-a stabilit deja programul pentru cantonament. Universitatea Craiova se reunește miercuri, 3 ianuarie, iar pe aceeași dată oltenii vor porni și spre Antalya pentru a pregăti derby-urile cu Farul și FCSB.  În primele etape  vor înfrunta Farul Constanța și FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă tehnicianul bulgar nu are mult timp la dispoziție în perioada de iarnă.

Universitatea Craiova se reunește pe 3 ianuarie, când va pleca și spre Antalya pentru un scurt stagiu de pregătire. „Alb-albaștrii” vor fi cazați la Kaya Hotel, la fel cum s-a întâmplat și în pauza de iarnă din sezonul trecut.

Oficialii Universității Craiova urmează să programeze și două partide amicale în stagiul de pregătire din Antalya. Totuși, timpul nu este de partea „alb-albaștrilor”, care vor petrece doar 12 zile în Turcia, astfel că revenirea în țară este programată pe 15 ianuarie.

Elevii lui Ivaylo Petev vor sosi cu șase zile înaintea confruntării cu Farul Constanța de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Cu șase zile mai târziu, Universitatea Craiova va întâlni și FCSB pe teren propriu, iar oltenii speră să câștige puncte importante în lupta pentru play-off.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: