Oltenii s-au despărțit de vedeta din Serie A

Universitatea Craiova a anunțat o primă decizie importantă în 2024 și se va despărți de starul echipei, care nu a mai revenit în Bănie pentru reunire.  Jasmin Kurtic este liber să-și caute o altă formație, după ce Mihai Rotaru și staff-ul tehnic au fost dezamăgiți de evoluțiile sale.

Universitatea Craiova a luat o măsură radicală la început de an! Jasmin Kurtic este deja istorie pentru formația care visează la titlu în Liga 1.  Fostul star din Serie A nu va merge în cantonamentul din Antalya, după cum scrie fanatik.ro. Oltenii se pregătesc în Turcia timp de aproape două săptămâni, între 3 și 15 ianuarie. Kurtic ar putea să-și găsească o altă echipă în cel mai scurt timp, în condițiile în care Universitatea Craiova n-are pretenții financiare.

Sorin Cârțu a fost un contestatar al lui Jasmin Kurtic, remarcând că slovenul care a impresionat în Serie A „nu poate să alerge”, având și „kilograme în plus”.  Fostul jucător al Parmei a sosit la Craiova pe vremea când echipa era pregătită de Laurențiu Reghecampf.

Vizualizări: 1,604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: