Se încearcă transferul de senzație al iernii la Universitatea Craiova!

Oltenii vor să dea lovitura în această pauză de transferuri și să aducă un fost component al lotului. Mihai Rotaru ar dori să îl readucă la Universitatea Craiova pe Alex Cicâdău.

Finanțatorul alb-albaștrilor vrea să le dea o nouă lovitură rivalilor din Liga 1, fiind hotărât să facă tot posibilul pentru a-l readuce pe Alex Cicâldău, fotbalistul calificat cu naționala României la EURO 2024, anunță 3minute.net.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani aparține celor de la Galatasaray Istanbul, care la începutul acestui sezon l-a împrumutat, până în vară, tot în Turcia, la Konyaspor.

Acum, după ce a dat lovitura cu internaționalul finlandez Pyry Soiri, finanțatorul clubului din Bănie vrea ar putea să mai producă o mutare spectaculoasă, prin aducerea lui Alex Cicâldău.

Alex Cicândău a jucat în 17 meciuri în acest sezon din Super Lig, reușind să marcheze un gol și să dea două pase decisive

Cota de piață a lui Alex Cicândău este de  4 milioane de euro iar Galatasaray a plătit în 2021 6,5 milioane de euro pentru transferul lui Cicâldău de la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 2,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: