Baschetbaliștii gorjeni, la primul meci din 2024!

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu vor disputa în acest weekend primul meci din 2024. Sâmbătă, 6 ianuarie, în etapa cu numărul 16 din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95, echipa pregătită de Kresimir Basic va merge la București, pentru duelul cu Rapid.

CSM Târgu Jiu începe anul cu o deplasare extrem de dificilă, pe terenul echipei Rapid București, acolo unde doar campioana U BT Cluj Napoca a reușit să se impună. Gorjenii nu se sperie de această statistică și merg la București cu gândul de a obține un rezultat pozitiv, anunță site-ul oficial.

Antrenorul croat al grupării gorjene speră la o evoluție solidă din partea elevilor săi în primul meci din 2024. Basic nu se poate baza la acest meci pe Octavian Popa Calotă.  ”Rapid este, în opinia noastră, poate a doua cea mai valoroasă echipă a grupei, cu jucători individuali foarte buni, dar și cu un joc bun de echipă. Dacă vrem să obținem mai mult ca în meciul tur, trebuie să fim concentrați și să ne facem jocul la o calitate destul de înaltă. Trebuie să jucăm mult peste ceea ce am arătat la ultima partidă, chiar dacă am avut și momente în care am practicat un baschet foarte bun. Cunoaștem ce fel de adversar vom întâlni. În acest sezon, doar echipa din Cluj i-a învins pe teren propriu, însă noi trebuie să mergem acolo încrezători că putem câștiga și trebuie să practicăm un baschet bun, agresiv. Popa Calotă nu va juca. Pentru ca el să fie de ajutor echipei, trebuie să fie cel puțin la 80% din capacitate. Acest lucru nu este posibil acum și sperăm ca jucătorii care au șansa să evolueze să dea 100% când intră pe teren și să-și ajute echipa”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de la București, antrenorul Kresimir Basic.

Partida va începe la ora 18.30 și poate fi urmărită pe FRBTV.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: