Fundaş central din Honduras la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova este aproape să aducă un fundaş central după ce l-a transferat pe finlandezul Pyry Sori. Este vorba de Denil Maldonado, un internaţional din Honduras. 

Fotbalistul are 25 de ani și 1.83 metri și dacă se va înţelege cu clubul din Bănie, ar putea ajunge în cantonamentul oltenilor din Antalya. 

„Deşi nu este foarte înalt, e un jucător puternic, cu reacţie, bun şi la construcţie, ar fi o achiziţie excelentă, ne poate ajuta mult, indiferent de sistemul de joc”, au dezvăluit pentru ProSport surse din cadrul clubului din Bănie.

Potrivit acestora Denil Maldonado va semna un contract pe doi ani şi jumătate cu Universitatea Craiova şi va încasa un salariu de 250.000 de euro anual.

„Acesta se va transfera la Universitatea Craiova, echipă care anul trecut a jucat trei tururi preliminare în Conference League şi acum se află pe locul 3 în clasamentul primei ligi. Va fi prima aventură europeană pentru stoperul naţionalei”, scrie jurnalistul Julio Cesar Cruz, notând că Maldonado va fi al doilea latino-american din lotul Universităţii, după Raul Silva.

„Maldonado şi-a petrecut Sărbătorile cu familia şi a aşteptat o ofertă, după ce Los Angeles FC nu i-a prelungit contractul, în ciuda evoluţiilor bune. Atlanta United s-a arătat interesată de achiziţia lui Maldonado, care va ajunge însă pe Bătrânul Continent”, mai anunţă euro.eseuro.com.

Ca şi Pyry Soiri, Denil Maldonado este liber de contract, după ce s-a despărțit de Los Angeles FC și are o cotă de piață de 600.000 de euro.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: