A pierdut lupta cu viața la doar 51 de ani!

Este doliu la Agenția Județeană a Finanțelor Publice Gorj! O angajată a instituției a pierdut lupta cu viața la doar 51 de ani. Femeia s-a luptat bună perioadă de vreme cu o boală incurabilă. Moartea sa i-a întristat pe toți cei care au cunoscut-o.

Mihaela Cătuț a lucrat peste 30 de ani la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj. Moartea sa a luat prin suprindere pe toată lumea, chiar dacă se știe că fusese diagnosticată cu o afecțiune gravă.

„Din păcate, un suflet frumos, o femeie puternică care a luptat cu boala până în ultima clipă , a plecat la ceruri. A fost un exemplu de FORȚĂ, IUBIRE , SPERANȚĂ pentru noi.

Chiar dacă abia putea să meargă și avea dureri mari ea participa cu mult entuziasm la activitățile noastre umanitare, sociale.

 Dumnezeu să te odihnească în pace draga noastră Mihaela Cătuț”, au transmis reprezentanții Asociației Uniunea Femeilor din Gorj

Un mesaj plin de durere a postat și fiica Mihaelei Cătuț.

„Cu profundă durere în suflet, vă anunț că mama mea iubită a plecat dintre noi astăzi. Înmormântarea va avea loc duminică, 07.07, la ora 12:00, cu plecare de la casa funerară Eden din strada Narciselor nr. 19.

Mama a fost pentru noi toți un exemplu de putere și iubire. A fost prietenă, iubită, mamă, soție, fiică, colegă, soră, cumnată, bunica, soacra – o parte neprețuită din viețile noastre. Ne-a oferit necondiționat dragostea și sprijinul ei, iar amintirea ei va rămâne veșnic vie în inimile noastre.

Deși Dumnezeu a ales să o ia prea devreme dintre noi, amintirile și lecțiile ei vor continua să ne ghideze și să ne inspire.

Vă mulțumim tuturor celor care doriți să vă luați rămas bun de la ea și să o comemorați alături de noi începând de astăzi de la Capela Eden”, a transmis fiica fostului inspector al Finanțelor Gorj.

Vizualizări: 7,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: