Meci dificil pentru handbalistele lui Andrei Enache!

Echipa de handbal feminin tineret a CSM Târgu Jiu va disputa în acest weekend primul meci pe teren propriu din sezonul 2024-2025. În etapa a 2-a a Campionatului Național de Tineret, CSM Târgu Jiu va juca cu Dunărea Brăila iar meciul se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 14:00. 

CSM Târgu Jiu a început în forță noua ediție de campionat. În runda inaugurală a Campionatului Național de Tineret, echipa pregătită de Andrei Enache s-a impus, în deplasare, scor 37-30, în fața SCM U Craiova. În etapa a 2-a, gorjencele vor avea parte de un examen dificil pentru că la Târgu Jiu vine Dunărea Brăila, formație care anul trecut a câștigat Campionatul Național de Tineret. Pe modelul echipei de senioare, care a jucat de la egal la egal cu echipa campioană, CSM București, Andrei Enache speră ca și fetele de la tineret să aibă aceeași atitudine. Enache este convins că handbalistele sale se vor mobiliza pentru a scoate un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă. 

”Întâlnim echipa din Brăila, care sezonul trecut a câștigat CN de Tineret. Știm că au o echipă foarte bună, dar având modelul echipei de senioare în față, care s-a luptat de la egal la egal cu CSM București, eu sunt convins că vom face un meci bun și cu siguranță vom face tot ce putem pentru a câștiga”, a spus, pentru site-ul oficial, Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu la grupa de tineret.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Raluca Chiriac, Rebeca Rasoveanu, Ioana Nicula, Minodora Ancuța, Alesia Cismașu, Cristina Chirea, Vanesa Podărița, Ștefania Grecu, Ștefania Bușe, Consuelo Alexandra Ciobanu, Rebeca Sucalescu, Luisa Cerga.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE HANDBAL FEMININ TINERET

EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 2

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

SÂMBĂTĂ, 21 SEPTEMBRIE, ORA 14.00

CSM TÂRGU JIU – DUNĂREA BRĂILA

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: