Șofer din Gorj, prins cu numere expirate la volanul unui BMW pe o stradă din Timișoara

Șoferul unui BMW a trezit suspiciunea unor polițiști locali din Timișoara, după ce a virat brusc la vederea mașinii de patrulă. Când l-au oprit, agenții au făcut o descoperire neașteptată.

La volan se afla un tânăr din Gorj. Bănuind că este ceva suspect, polițiștii locali au căutat numărul de înmatriculare în baza de date. Astfel, au aflat că numerele erau expirate și au aparținut unui alt autoturism de aceeași culoare, dar marca Audi, scrie opiniatimisoarei.ro.

„Polițiștii locali, aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14, în zona Calea Buziașului, au observat un autoturism marca BMW, al cărui conducător auto, la apariția polițiștilor locali, a virat brusc pe Str. Recoltei dinspre sensul giratoriu de pe Str. Matei Millo”, au precizat reprezentanții Poliției Locale într-un comunicat.

În scurt timp, l-au oprit în zonă pe șofer, un bărbat de 30 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu.

Polițiștii locali au solicitat un echipaj al Biroului Rutier, iar tânărul a fost condus la sediul IPJ Timiș în vederea continuării cercetărilor. Este acuzat de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

„Bănuind ca este ceva suspect, polițiștii locali au trecut la identificarea autoturismului după numărul de înmatriculare. Astfel, s-a constatat că numerele erau expirate și aparținuseră unui alt autoturism de aceeași culoare, dar marca Audi. Imediat l-au identificat în zonă pe conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Biroului Rutier, tânărul fiind ulterior condus la sediul IPJ Timis în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, au mai transmis aceștia.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: