Cristina Neagu, aplaudată la Târgu Jiu și primită cu flori!

CSM Târgu Jiu a primit-o cu flori pe cea mai bună handbalistă a ultimilor ani din România. Cristina Neagu a fost sărbătorită și de suporterii de handbal gorjeni care au salutat prezența la Târgu Jiu a marii handbaliste cu ocazia meciului susținut de CSM București în campionatul Ligii Florilor.

Iubitorii de handbal gorjeni nu au ratat ocazia de a o vedea la lucru pentru ultima dată, într-o partidă oficială la Târgu Jiu, pe Cristina Neagu. Jucătoarea celor de la CSM București a anunțat recent că se retrage la finalul acestui sezon. 

Cu puțin înainte de debutul meciului dintre CSM Târgu Jiu și CSM București, clubul gazdă, prin intermediul coordonatorului secției de handbal, Dan Ilieș, a ținut să-i ofere Cristinei Neagu un mic cadou, drept mulțumire pentru întreaga ei carieră. Publicul gorjean a fost și el la înălțime și a apreciat evenimentul. Cei prezenți în Sala Sporturilor, la meciul de la jumătatea săptămânii, au scandat numele jucătoarei desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii. Momentul a impresionat-o pe Helle Thomsen, antrenoarea echipei din București. La finalul meciului, într-o scurtă discuție cu Liviu Andrieș, Helle Thomsen a felicitat publicul de la Târgu Jiu și clubul gazdă pentru momentul dedicat Cristinei Neagu. 

La final de meci, publicul gorjean le-a aplaudat și încurajat pe handbalistele de la CSM Târgu Jiu chiar dacă au pierdut meciul cu CSM București, pentru modul în care au luptat contra campioanei. 

Suporterii gorjeni au aplaudat-o și pe Cristina Neagu, iar mulți dintre fanii celei mai bune jucătoare din România au stat minute bune la rând pentru sesiunea de poze și autografe lângă un panou special amenajat de unul dintre sponsorii echipei din București. 

Galerie foto


Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: