Amical pentru echipa de baschet a CSM Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu a programat încă un amical puternic pentru echipa de baschet la mijlocul acestei săptămâni. Baschetbaliștii gorjeni vor evolua, din nou, împotriva unei formații de eșalon superior, CSU Sibiu, după ce au jucat în week-end cu CSU Craiova. 

De la reluarea pregătirii, baschetbaliștii au jucat deja două partide, una oficială  și una amicală, sub conducerea noului antrenor, Giannis Damalis. CSM a fost învinsă de echipa din Ploiești în meciul din Cupa României (54-79) și a trecut apoi de CSU Craiova (101-52) într-o partidă amicală. 

După meciul din weekend cu CSU Craiova, antrenorul grec a declarat că așteaptă ca formația pe care o conduce să-și măsoare forțele cu o echipă de LNBM. „A fost un prim meci împotriva unei echipe de Liga 1, am vrut să vedem cum ne ajustăm și la regula cu U23 pe teren. Este clar că mai avem lucruri de pus la punct, deși au fost și multe lucruri bune la meciul de sâmbătă. A fost a treia de săptămână de pregătire și, așa cum am spus-o și până acum, avem nevoie de două-trei luni ca echipa să arate așa cum ne dorim. Felicităm echipa oaspete pentru efortul depus, mai ales că nu a avut jucători străini. A vrut să arate ceea ce poate, a muncit foarte mult. Următorul joc va fi împotriva unei echipe foarte bune, de primă ligă. Vom vedea cum ne vom adapta”, a precizat Damalis după primul meci amical al  CSM Târgu Jiu. Pe sferturi, scorul a fost 25-10, 24-17, 28-15, 24-10. 

Meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSU Sibiu se dispută joi, de la ora 12:00, în Sala Sporturilor. 

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: