Învinsă de SCMU Craiova în derby-ul Olteniei!

CSM Târgu Jiu a pierdut duelul din Bănie, cu U Craiova, scor 29-35 în meciul care a contat pentru etapa a 3-a din Liga Florilor Mol.  Ira Zinatullina a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 6 goluri. 

Plecată la Craiova cu gânduri mari, echipa pregătită de Liviu Andrieș a pierdut confruntarea cu echipa din Bănie, la capătul unei partide în care a plătit tribut numeroaselor ratări, mai ales în prima parte a jocului, atunci când CSM Târgu Jiu a avut 13 oportunități clare de a marca. Pe fondul ratărilor din tabăra gorjeană, prima parte a jocului a fost destul de echilibrată. Astfel, în minutul 26, gazdele aveau doar un gol avans pe tabelă, scor 12-11. În timp ce gorjencele trimiteau mingea în bară din situații de unu la unu cu portarul, craiovencele reușeau să înscrie și să încheie prima parte a jocului la +3 pe tabelă, scor 15-12, conform csmtargujiu.ro. „În partea a doua a jocului, gorjencele au încercat să revină pe tabelă. S-au apropiat la doar două goluri, scor 21-19, în minutul 43. Ceva s-a rupt însă în angrenajul echipei noastre, iar Craiova a profitat de momentele în care CSM a slăbit turația și s-a desprins pe tabelă. S-a terminat 35-29”, mai scrie sursa citată.

Liviu Andrieș a pus înfrângerea pe seama ratărilor. Principalul echipei din Târgu Jiu  a spus că va urma o analiză rapidă a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, pentru că nu mai este mult până la meciul cu CSM București care este programat miercuri.

Galerie foto


Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: