Cojocaru s-a săturat de politica clubului ACS Viitorul Târgu Jiu!

Echipa omului de afaceri Nicolae Sarcină, ACS Viitorul Târgu Jiu a început foarte prost aceste sezon. Nici nu era de așteptat altceva când echipa a fost alcătuită în grabă, din mulți mercenari străini, perioada de pregătire s-a anulat iar echipa s-a mutat din nou la Severin.

ACS Viitorul Târgu Jiu are cel mai dezastruos start de campionat de când a ajuns în Liga 2. Și nu este vorba doar de perioada de când poartă actuala denumire, ci inclusiv sub numele pe care le-a mai avut, ACS Șirineasa sau Energeticianul, când juca meciurile de pe teren propriu la Petroșani și făcea deplasarea cu un autocar inscripționat cu brandul Jiul.

Acum, în noul sezon, echipa patronată de Nicoale Sarcină joacă meciurile în calitate de gazdă la Drobeta Turnu Severin, iar după șase etape are un singur punct acumulat, după ce a pierdut și meciul de sâmbătă, 14 septembrie: scor 1-3, ”acasă”, cu Corvinul Hunedoara.

La finalul meciului, antrenorul Călin Cojocaru a lăsat să se înțeleagă că nu mai este dispus să continue în actuale condiții, fără să detalieze dacă se referă la restanțe sau la valoarea lotului! Probabil, ambele variante după cum au constat cei de la liga2.ro. ”Un meci fără istoric, dar în prima repriză am jucat fotbal și am primit goluri de la peste 30 de metri, iar fundașii noștri nu au urmărit mingea și adversarii au profitat de respingerea în față. În a doua repriză, adversarii au controlat ostilitățile. Spre deosebire de Cupă, unde ei eu fost mult mai buni, azi am început bine meciul, dar, repet, greșeli incredibile: fundașii noștri dormeau”, a spus Cojocaru referitor la acest meci.

În ceea ce privește situația echipei și a sa, antrenorul timișorean a fost destul de ambiguu, spunând ceva ce pare a fi un atac la adresa conducerii dar fără a spune concret ce-l nemulțumește exact. „Noi nu putem vorbi de fotbal. Suntem la Survivor! Am vorbit cu conducerea, nu vreau să intru în detalii, dar dacă se vrea altceva bine, dacă nu, eu am transmis ceea ce am avut de spus. Eu nu vreau doar să fiu antrenor la Liga 2, ci să antrenez la Liga 2. Nu vreau să fac doar deplasări. Sunt mai multe aspecte. Dacă se îndreaptă lucrurile, nu mi-e frică de retrogradare. Nu vreau să detaliez în presă, dar vreau să văd că se schimbă lucrurile. Ori una, ori alta! Nu vreau să supraviețuim, la propriu mă refer, la liga a doua. Vreau să am șansa să mă lupt pentru fiecare punct!”, a spus mai Călin Cojocaru fără detalii cu privire la „aspectele” care îl nemulțumesc și despre care nu a explicat în ce constau. Dar peste care probabil că va trece cu vederea așa cum a făcut în vară când spunea că nu mi continuă pe banca echipei lui Sarcină dacă mai pleacă jucători din lot. Și au cam plecat toți dar Cojocaru a continuat iar acum se plânge, numai el știe de ce anume, pentru că i s-a permis să aducă ce jucători a dorit!

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: