ACS Viitorul  Târgu Jiu a pierdut al doilea meci cu Corvinul în mai puțin de o lună!

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut și al doilea meci disputat în compania celor de la Corvinul în mai puțin de o lună. Angrenată în preliminariile cupelor europene în partea a doua a verii, în urma câștigării Cupei României, Corvinul a avut un început dificil de campionat în Liga 2 dar are totuși două victorii cu ACS Viitorul, în cupă și în campionat.

Celor de la Corvinul le-au fost amânate primele trei jocuri și nu aveau, înaintea partidei cu ACS Viitorul Târgu Jiu, contând pentru etapa a 6-a din Liga 2, decât un punct din două meciuri. Echipa din Hunedoara s-a descătușat însă la malul Dunării, la Drobeta Turnu Severin, unde s-a impus cu scorul de 3-1, la capătul unui meci similar cu cel jucat în urmă cu mai bine cu o lună, în Turul 3 al Cupei României, când a eliminat tot echipa lui Călin Cojocaru, pe care atunci a învins-o cu scorul de 3-0.

Meciul de sâmbătă de pe Municipalul din Severin, acolo unde joacă în acest sezon ACS Viitorul, a fost tot la discreția hunedorenilor, care au spart gheața în campionat reușind prima victorie.

Juniorul Lucas Câmpan, cu o dublă, în minutele 20 și 40, și Mehdi Lehaire (62), pentru Corvinul, respectiv Aboubacar Gakou (90+1), pentru trupa lui Cojocaru, au fost marcatorii jocului de la Drobeta Turnu Severin, la care au asistat 150 de spectatori, dintre care 100 de suporteri ai Corvinului!

”Am avut un program solicitant, ne-a prins bine pauza legată de meciurile echipelor naționale. Acea oboseală s-a resimțit, dar eu cred că vom aduce la un potențial maxim, în două-trei săptămâni. Va fi o lună plină, miercuri avem iar meci, mai urmează să vină doi jucători noi. Știam adversarul, ne-am întâlnit și acum o lună în Cupă. Dacă nu greșești împotriva lor, câștigi. Am fost pragmatici. Am înscris două goluri atipice pentru noi. Suntem fericit, fiindcă aveam nevoie de această victorie pentru moral. Ei au schimbat echipa din temelii, nu e ușor să formezi o echipă nouă, eu știu cel mai bine. Noi, adevărat, suntem cât de cât închegați. Nu avem drept de promovare, dar încercăm să câștigăm fiecare meci, la fel ca sezonul trecut, și să intrăm iar în play-off”, a declarat antrenorul Florin Maxim, pentru reporterul Liga2.ro.

Cu o victorie în acest meci și un egal (1-1 cu Ceahlăul) și o înfrângere (0-2 la FC Voluntari), Corvinul are 4 puncte și ocupă locul 19 în clasamentul intermediar al Ligii 2, cu trei restanțe pe care le are de disputat, cu CSC Șelimbăr, Unirea Ungheni și CS Afumați.

De cealaltă parte ACS Viitorul Târgu Jiu are un punct în clasament unde ocupă ultimul loc din 22 de echipe.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: