Duel oltenesc în Liga Florilor Mol în etapa a 3-a

Etapa a 3-a din Liga Florilor propune un nou duel oltenesc în Liga Florilor MOL. Duminică, 15 septembrie, cu începere de la ora 16:00, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca, în deplasare, împotriva SCM U Craiova. 

Liga Florilor MOL programează la finalul acestei săptămâni un nou derby regional, între SCM U Craiova și CM Târgu Jiu. Se anunță o nouă partidă spectaculoasă, intensă, iar echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache vrea să obțină cele 3 puncte puse în joc. 

„Handbalistele noastre sunt hotărâte să își adjudece victoria într-o confruntare care nu va fi deloc ușoară. Noul goalkeeper al CSM Târgu Jiu, Ljubica Nenezic, sosită în vara acestui an la Târgu Jiu, a avut un început bun de campionat între buturile echipei noastre. Acest lucru se datorează și faptului că handbalista din Muntenegru s-a integrat foarte repede la Târgu Jiu. Ljubica Nenezic vrea toate cele 3 puncte din confruntarea de duminică. Handbalista noastră mizează în deplasarea din Bănie pe determinarea echipei din Târgu Jiu. Nenezic speră ca la meciul din Bănie să facă deplasarea cât mai mulți suporteri gorjeni, care să susțină echipa”, a anunțat csmtargujiu înaintea acestui meci. 

Handbalistele sunt încrezătoare în șansele lor la meciul de la Craiova. ”Craiova este o echipă bună, cu jucătoare bune, dar eu am încredere în echipa mea. Vom lupta și sper să obținem victoria”, a declarat în conferința de presă premergătoare partidei de duminică, goalkeeperul CSM Târgu Jiu, Ljubica Nenezic.

LIGA FLORILOR MOL

EDIȚIA 2024-2025

ETAPA A 3-A

CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ

DUMINICĂ, 15 SEPTEMBRIE 2024, ORA 16.00

SCM U CRAIOVA – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: