Meci de pregătire pentru baschetbaliștii gorjeni

CSM Târgu Jiu va disputa în acest weekend o partidă amicală, de verificare, pe teren propriu, cu CSU Craiova, echipă care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin. Partida se va disputa sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 13:00. 

Imediat după meciul din Cupa României, disputat la începutul acestei săptămâni, noul antrenor al grupării gorjene, grecul Giannis Damalis, spunea că își dorește cel puțin 4-5 meciuri de pregătirea până la începutul noului sezon din Liga 1 de Baschet Masculin. 

Reprezentanții secției de baschet au perfectat deja primul test de verificare chiar în acest weekend, contra unei echipe de Liga 1, CSU Craiova. 

„Noua echipă a CSM Târgu Jiu nu a arătat deloc rău în Cupa României, însă perioada scurtă de pregătire avută la dispoziție de staff-ul nostru, lipsa meciurilor de verificare și un ușor plus de experiență pentru echipa ploieșteană, grupare de primă ligă, au făcut diferența în meciul de cupă, în care CSM Târgu Jiu a arătat că are potențial și că obiectivul de a promova în Liga Națională este realizabil. Pe lângă caracterul oficial al partidei din cupă, gorjenii au tratat meciul cu Petrolul Ploiești și ca un prim test extrem de important al procesului de pregătire din această vară”, a anunțat clubul după jocul din cupă.

Pentru următorul meci de verificare oficialii echipei gorjene au ales un adversar din același eșalon valoric, formația din Craiova evoluează și ea la rândul ei în Liga 1 de Baschet Masculin. După analiza partidei cu Petrolul, meciul cu Craiova este o bună oportunitate pentru staff-ul tehnic de a regla anumite aspecte din jocul echipei gorjene, dar și pentru omogenizarea relațiilor de joc. 

Galerie foto


Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: