Fotbalistul cu cel mai mare salariu din Liga 1 joacă la Craiova!

Alex Cicâldău a devenit fotbalistul cu cel mai mare salariu din Liga 1  după revenirea la Universitatea Craiova. Mijlocașul, în vârstă de 27 de ani, va câștiga 75.000 de euro pe lună în Bănie, sumă care, în acest sezon, va fi suportată atât de Universitatea Craiova, cât și de Galatasaray.

Alex Cicâldău a devenit fotbalistul cu cel mai mare salariu din Liga 1 după cum a dezvăluit Daniel Stanciu. Oficialul celor de la FC Argeș susține că, în momentul de față, Alex Cicâldău este jucătorul cu cel mai mare salariu din Superliga. Totodată, dezvăluie că următorii doi jucători, în acest top, sunt tot de la Universitatea Craiova: Alex Mitriță și Andrei Ivan. 

„Cicâldău e cel mai bine plătit jucător din România. În momentul ăsta, Craiova are primii trei jucători cel mai bine plătiți din România, cu mult peste ceilalți. Sunt Cicâldău, Mitriță și Ivan, peste jumătate de milion fiecare”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

În cadrul primului interviu după revenirea în Bănie, Alex Cicâldău a vorbit despre cât de important este, pentru el, faptul că a semnat cu formația antrenată de Costel Gâlcă.

„Sunt foarte nerăbdător să revin pe teren. Nu pot să spun că a fost o perioadă foarte liniștită pentru mine, dar mă bucur foarte mult pentru că am revenit aici.

Le mulțumesc suporterilor, îi știam farte bine, mă bucur că am lăsat o impresie foarte bună data trecută. Sunt foarte nerăbdător să las o impresie și mai bună.

M-am întors alt jucător, cu altă experiență și ca om și ca jucător. Abia aștept să revin, mai ales că sunt foarte încântat și de felul în care am fost susținut. Am nevoie de puțin timp pentru a intra în ritm.

Trebuie să am răbdare eu cu mine, pentru că dorința de a juca e mare, dar e nevoie de pregătire. Toate lucrurile trebuie să fie calculate”, a spus Cicâldău, într-un interviu pentru site-ul Universității Craiova.

În sezonul trecut, Cicâldău a evoluat, sub formă de împrumut, la Konyaspor, formație pentru care a dat un gol și două pase decisive, în 32 de meciuri jucate.

Vizualizări: 1,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: