Prima deplasare a Gilortului în noul sezon

După două partide disputate pe teren propriu, vineri, 13 septembrie, Gilortul va juca primul meci oficial în deplasare. În cadrul celei de-a treia etape, trupa pregătită de Alex Stoica va înfrunta formația argeșeană Speed Academy Pitești. 

Cele două formații se vor întâlni în premieră, iar partida se va disputa începând cu ora 17:00, pe Stadionul Central din Bradu.

 „Alex Stoica și băieții săi își doresc să recupereze din punctele pierdute, nedrept, pe teren propriu cu SCM Râmnicu-Vâlcea. În partida de vineri, Alex Stoica nu se poate baza pe Alexandru Avrămescu, Denis Bucur și Luis Spînu – suspendați pentru cartonașele roșii primite, Leonard Gheorghe – care vine după o accidentare și, cel mai probabil, va mai aștepta o etapă până va reveni pe teren și Marius Miruță, care va începe luni pregătirea alături de echipă. Sperăm că băieții noștri se vor mobiliza și vor obține un rezultat pozitiv”, este mesajul clubului din Cărbunești înaintea acestui meci.

Speed Academy a promovat în Liga 3 în această vară, după ce a trecut la baraj cu 5-0 și 2-1 de CSL Nanov. Echipa pregătită de Alin Popescu are 4 puncte după două etape și dă semne că joacă mai bine după pauză. În prima etapă, Speed Academy a revenit de la 0-2 la pauză și a învins Unirea Bascov cu 3-2, pe teren propriu. La Petroșani, argeșenii au fost conduși cu 1-0 de Jiul, au ratat un penalty, au jucat mai bine în actul secund și s-au ales cu un punct, scor 1-1.

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: