CSM Târgu Jiu a anunțat cu cine atacă promovarea în Liga Națională

La primul meci oficial din acest sezon echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a organizat și prezentarea lotului. Aflată la debutul în liga secundă, după ce a retrogradat în ultimul sezon, CSM Târgu Jiu atacă acum din nou promovarea în Liga Națională.

Suporterii gorjenii ai echipei locale de baschet au făcut cunoștință cu noua formulă de echipă, cu care gruparea gorjeană va ataca promovarea în Liga Națională. 

În această vară CSM Târgu Jiu a făcut schimbări majore la nivelul lotului, dar și la nivelul băncii tehnice. „Camil Berculescu, noul căpitan al echipei, Andrei Bărăgan, Alexandru Mitu, Flavius Toropu și Adrian Vaida sunt jucătorii care și-au prelungit înțelegerile cu gruparea gorjeană și în Liga 1 de Baschet Masculin. Alexandru Berca a revenit acsă și va face parte din lotul CSM Târgu Jiu pentru noul sezon. Albert Vlădulescu, Iustin Ciobanu, Alexandru Vaida și Octavian Badea vor face și ei parte din lotul CSM Târgu Jiu pentru acest sezon. Pe parchet și-au făcut apariția și noile achiziții ale CSM Târgu Jiu din această vară: Khydarius Smith, Lamar Kaleb Higgins, Modibo Diaby și Luca Ștefan Cârstea, primiți cu aplauze și încurajări de publicul din Sala Sporturilor”, a anunțat csmtargujiu.ro cu ocazia prezentării lotului.

Pe banca tehnică, CSM Târgu Jiu are un nou antrenor, în persoana grecului Giannis Damalis. El va fi ajutat de Răzvan Bratoloveanu, din postura de antrenor secund, de Alin Drondoie, kinetoterapeut, și Patrick Toma, preparator fizic iar Claudiu Alionescu este directorul tehnic al grupării gorjene

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: