Universitatea Craiova a prezentat încă un jucător!

Alături de transferurile lui Jovo Lukic şi Alex Cicâldău, Universitatea Craiova a mai făcut o mutare pe ultima sută de metri a perioadei de mercato. Ultima achiziție este portarul Relu Stoian, în vârstă de 28 de ani, liber de contract după despărţirea de Oţelul Galaţi. 

După cedarea lui David Lazar la Gloria Buzău şi a lui Matei Goga la CSM Reşiţa, ambii sub formă de împrumut, Universitatea Craiova rămăsese numai cu Laurenţiu Popescu şi Siviu Lung junior pe postul de portar, astfel încât s-a mai apelat la un goal-keeper pentru a se completa lotul.

Cotat la 250.000 de euro, Relu Stoian a fost legitimat de-a lungul carierei sale la Honved, ACS Berceni, Juventus București, Sepsi OSK, Gloria Buzău și Oțelul Galați. Are o selecţie în naţionala de tineret a României.

„Sunt foarte fericit ca am ajuns la ajuns la Universitatea Craiova. Îmi doresc ca anul acesta să reușim să câștigăm campionatul și la sfârșitul anului să ne bucurăm alături de suporteri. Anul trecut, când am venit aici cu Oțelul, m-a impresionat foarte tare atmosfera de pe stadion și abia aștept să văd cum se va simți și din postura de jucător al echipei”, a declarat Relu Stoian pentru ProSport. 

Mihai Rotaru a explicat decizia de a-l aduce pe Relu Stoian şi a precizat şi meciul în care Relu Stoian i-a atras atenţia, Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 0-0, la începutul stagiunii trecute, meci în urma căruia Eugen Neagoe a fost demis de la gruparea din Bănie.

„Am mai luat un portar, Relu Stoian, fiindcă după plecarea lui Lazar la Buzău, am rămas descoperiți, nu puteam să rămânem doar în Popescu și Silviu Lung. Îl știu de anul trecut, de când era la Oţelul Galaţi, când a apărat senzațional și ne-a privat de două puncte în meciul în care am făcut 1-1 (n.r. de fapt, a fost 0-0)”, a spus Mihai Rotaru.

Vizualizări: 1,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: