Alex Cicâldău a revenit după trei ani în Liga 1!

Alex Cicâldău a revenit la Universitatea Craiova după 3 ani petrecuți în Turcia, iar gruparea din Bănie a ales o modalitate inedită de a anunța transferul. Cotat la 3.000.000 de euro de transfermarkt.com, Alexandru Cicâldău nu a mai fost dorit de Galatasaray, unde nu ar fi avut foarte multe șanse să joace titular.

Alexandru Cicâldău a ales-o, în cele din urmă, pe Universitatea Craiova, după ce a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB. Mijlocașul care nu a mai fost dorit de Galatasaray a fost anunțat de echipa olteană printr-o postare în care este arătat un zbor de la Istanbul la Craiova, cu o referință clară către Cicâldău.

„ALEX CICÂLDĂU IS BACK! Bătălia s-a încheiat, Alex și Știința sunt din nou împreună! “Leul” s-a întors în Cetatea Băniei pentru visul nostru comun: titlul. 129 de meciuri, 33 de goluri, 21 de pase decisive, 11.000 de minute. Toate pentru Universitatea Craiova. Show must go on!” arată Universitatea Craiova pe pagina de Facebook a clubului.

Universitatea Craiova a fost în pole position pentru semnătura lui Alex Cicâldău, iar echipa patronată de Mihai Rotaru a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Cotat la 3.000.000 de euro de transfermarkt.com, Alexandru Cicâldău nu a mai fost dorit de Galatasaray, unde nu ar fi avut foarte multe șanse să joace titular.

Astfel, jucătorul naționalei României revine în Superliga după 3 ani în care a evoluat în campionatul Turciei la Galatasaray și Konyaspor, respectiv la Ittihad Kalba, formație din campionatul Emiratelor Arabe Unite. 

         

Galerie foto


Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: