Ce le-a făcut Lucescu lui Hagi, Mitriță, Coman, Pușcaș și Olaru, înainte de România – Lituania

Mircea Lucescu a dezvăluit ce le-a făcut lui Ianis Hagi, Alex Mitriță, Florinel Coman, George Pușcaș și Darius Olaru, chiar înainte de partida cu Lituania, pe care România a câștigat-o cu scorul de 3-1. Acesta a spus că i-a certat pentru meciul anterior dar i-a încurajat pentru acest joc pe care l-au câștigat.

La finalul meciului cu Lituania, disputat la București, pe stadionul Steaua, pe care „tricolorii” l-au câștigat cu scorul de 3-1, „Il Luce” a avut o reacție dură față de rezervele care au intrat pe teren în meciul cu Kosovo. Este vorba despre Ianis Hagi, Alex Mitriță, Florinel Coman, George Pușcaș și Darius Olaru. O parte dintre ei au reușit să înțeleagă ce le-a transmis la jocul anterior și au schimbat rezultatul acestui meci.

„Vedeam că ei câștigau dueluri, dueluri aeriene, individuale, atacuri pe spații libere. Sunt calitățile lor, le-au valorificat. Noi a trebuit să ne bazăm pe tehnică, terenul ne-a împiedicat foarte mult. Am acceptat această luptă fizică. Suntem mulțumiți de rezultat, de finalul de meci. Adversarii noștri au avut posibilitatea de a marca, dar rezultatul este unul corect. Sunt trei puncte, sunt foarte importante. Jucătorii de rezervă nu ne-au ajutat destul de mult la meciul cu Kosovo, am vorbit cu ei. I-am criticat destul de tare, dar în același timp i-am și încurajat.

Acum, au contribuit mult, au ajutat la câștigarea meciului. De jucat din trei în trei zile, asta e decizia UEFA. Eu încerc să cunosc foarte bine jucătorii, să știu cum sunt. Deocamdată eu vorbesc mai mult, am doar posibilitatea de a analiza, de a vorbi cu ei. O să-i cunosc mai bine pe parcurs. Nu mă întrebați cât sunt de mulțumit, eu analizez altfel lucrurile, nu pe puncte și numere”, a declarat Mircea Lucescu, la finalul partidei cu Lituania.

Galerie foto



Vizualizări: 1,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: