Baschetbaliștii de la CSM încep luni noul sezon, în Cupa României!

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu încep noul sezon cu un meci în Turul 1 al Cupei României. Luni, 9 septembrie, ora 18.00 este programat jocul CSM Târgu Jiu – CSM Petrolul Ploiești, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Echipa de baschet masculin seniori a CSM Târgu Jiu se pregătește intens pentru debutul oficial în noul sezon baschetbalistic din România. Stagiunea 2024-2025 va fi deschisă de primul tur al Cupei României, fază în care CSM Târgu Jiu se va confrunta, pe teren propriu, cu CSM Baschet Petrolul Ploiești. Partida este programată pentru luni, 9 septembrie, de la ora 18.00. 

„Chiar dacă este început de săptămână, iubitorii de baschet și suporterii echipei sunt așteptați în Sala Sporturilor să vadă la lucru noua formulă de echipă a CSM Târgu Jiu. Gruparea gorjeană a făcut schimbări atât la nivelului lotului, cât și la nivelul băncii tehnice. Gorjenii, care evoluează în acest sezon în Liga 1 de Baschet Masculin, au ca obiectiv promovarea în Liga Națională”, a anunțat CSM Târgu Jiu. 

În ceea ce privește Cupa României, gruparea gorjeană are o misiune destul de dificilă. În contextul în care echipa s-a reunit de puțin timp, duelul cu CSM Baschet Petrolul Ploiești, echipă de primă ligă, pare unul inegal, dar Cupa României, indiferent de sport, este o competiție a surprizelor. 

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: