Victorie la limită, scor 3-2, în meciul cu ACSM Reșița

Grupele U16 și U15, pregătite de Florin Popete și Cătălin Trofin au mers în acest weekend la Reșița, pentru confruntările cu ACSM Reșița. Grupa U16 a câștigat cu 3-2 și rămâne liderul Seriei a 5-a din Campionatul Național U16, în timp ce Grupa U15 a cedat, la mare luptă, scor 2-3. 

Juniorii U5 și U16 de la CSM Târgu Jiu au avut parte sâmbătă de dueluri tari, spectaculoase, cu goluri multe, în deplasarea de la Reșița. Liderul din Seria a 5-a a Campionatului Național U16, echipă pregătită de Florin Popete s-a impus la limită, scor 3-2, în confruntarea cu CASM Reșița, a informat site-ul oficial. „Elevii lui Florin Popete au reușit să revină pe parcursul reprizei secunde, după ce la pauză gazdele erau în avantaj, scor 2-1. Hat-trick-ul lui Alexandru Gurică a trimis toate cele 3 puncte la Târgu Jiu și CSM rămâne în poziția de lider al seriei”, arată sursa citată.

Imediat după confruntarea juniorilor U16, pe terenul sintetic de la Reșița au evoluat și juniorii de la Grupa U15 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Florin Popete și Cătălin Trofin a avut un debutul de campionat excelent și era liderul Seriei a 5-a în Campionatul Național U15 înainte de confruntarea de la Reșița. 

Deși au făcut un meci bun, gorjenii au fost și lipsiți de șansă la câteva acțiuni bine lucrate. Aceștia au început bine meciul, au deschis scorul, dar gazdele au revenit în joc și până la pauză au marcat de 3 ori. În repriza secundă, gorjenii au dominat meciul, dar nu au reușit decât să reducă din diferență, deși au avut mai multe oportunități de a marca. S-a terminat 3-2 pentru echipa din Reșița. 

LOT CSM TÂRGU JIU U16: Răzvan Manolache, Rareș Băluță, Robert Goșea, Raul Bârsescu, Ianis Văcaru, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Andrei Vintilescu, Alberto Pârvu, Florin Roșca, Ștefan Mihai, Alexandru Gurică, Andrei Stângaciu, Ianiss Cosacu, Darius Ciocioman, Ștefan Breazu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16

EDIȚIA 2024-2025

SERIA 5

ETAPA 3

SÂMBĂTĂ, 7 SEPTEMBRIE 2024, ORA 12.00

REȘIȚA, STADION MIRCEA CHIVU, TEREN 2 SINTETIC

ACSM REȘIȚA – CSM TÂRGU JIU 2-3(2-1)

LOT CSM TÂRGU JIU U15: Alexandru Fometescu, Ștefan Mihai, Mario Gureanu, Tudor Grecu, David Bucă, Albert Nistor, Gabriel Ilinca, Dragoș Mărășescu, Ionel Preda, Alexandru Ciocâlteu, Mario Ghinea, Ianis Popete, Andrei Dănescu, Robert Bibanu, Raul Burleanu, David Feroiu, David Cucu, David Giorgi, Radu Negroiu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U15

EDIȚIA 2024-2025

SERIA 5

ETAPA 3

SÂMBĂTĂ, 7 SEPTEMBRIE 2024, ORA 14.00

REȘIȚA, STADION MIRCEA CHIVU, TEREN 2 SINTETIC

ACSM REȘIȚA – CSM TÂRGU JIU 3-2(3-1)

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: