Cui a mulțumit Lucescu pentru lotul de jucători ai României!

Mircea Lucescu, selecționerul României, a oferit o reacție de mare campion după meciul dintre Kosovo și România, încheiat cu scorul de 0-3. Experimentatul tehnician a vorbit despre jocul prestat de „tricolori” dar a ținut să le mulțumească tuturor antrenorilor care au pregătit prima reprezentativă înaintea lui.

România a debutat cu dreptul în UEFA Nations League, iar naționala pregătită de Mircea Lucescu s-a impus la Priștina, scor 0-3. La finalul meciului cu Kosovo, experimentatul tehnician a oferit o reacție de ,mare campion, vorbind despre jocul prestat de „tricolori”. „Il Luce” a ținut să le mulțumească antrenorilor care au pregătit echipa națională a României înaintea lui și este de părere că jocul prestat dă încredere pentru calificarea la Campionatul Mondial 20226.

„Eu am vrut să ridicăm puțin ștacheta ca să putem să facem față. Din punctul ăsta de vedere s-au descurcat foarte bine. Meritul acestei victorii este și al antrenorilor care au fost înaintea mea: Contra, Edi Iordănescu, Rădoi. Toți cei care au contribuit la formarea acestui grup de jucători. Ne dă încredere, ne dă speranțe. Trebuie să facem tot posibilul să confirmăm evoluția din seara asta. Am controlat jocul, am știut să construim, am știut să menținem posesia mingii.

Când ai trei jucători cu viteză cum am avut noi astăz­i în atac e mai simplu să joci cu mingi lungi. Deocamdată am jucat cu o singură formație. Vine și rândul lor. Și ei trebuie să demonstreze. Nu mi-e deloc greu. Măcar să-mi fie mie greu să aleg jucătorii care trebuie se joace. E doar un meci, nimic nu s-a întâmplat. Ne trebuie în continuare foarte mare atenție și o pregătire foarte bună. Surprizele în fotbal pot veni de la orice echipă”, a declarat Mircea Lucescu la Antena 1.

Pentru echipa națională de fotbal a României urmează meciul cu Lituania, care se va disputa pe data de 9 septembrie 2024.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: