Minerul Mătăsari primește vizita noii echipe de la Târgu Jiu!

Liga 4 Gorj programează în etapa a doua, sâmbătă, 7 septembrie, ora 12:00 meciul dintre Minerul Mătăsari și noua echipă de seniori a CSM Târgu Jiu. După victoria spectaculoasă din prima etapă, echipa primăriei merge la Mătăsari doar cu gândul la victorie.

Fotbaliștii CSM Târgu Jiu se pregătesc pentru prima deplasare din acest sezon de Liga a 4-a. Sâmbătă, 7 septembrie, în etapa a 2-a, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, cu Minerul Mătăsari. 

„După debutul în forță, cu 13 goluri marcate în runda inaugurală, contra Petrolului Stoina, CSM Târgu Jiu se deplasează în acest weekend la Mătăsari, pentru partida cu Minerul. Băieții lui Mario Găman merg cu gândul doar la victorie”, a anunțat clubul pe site-ul oficial.

Autor al unui gol în partida de debut, fundașul dreapta Fabian Bărănescu nu concepe alt rezultat decât victoria la Matăsari: “Vor fi, probabil, anumite schimbări în jocul nostru, deoarece echipa din Mătăsari cred eu că se va aglomera. Trebuie să deschidem cât mai mult jocul și să marcăm cât mai repede. Mereu vrem să câștigăm, nu ne gândim la alt rezultat. De ce nu să o facem la diferențe cât mai mari de scor și să bucurăm publicul care vine la stadion. Atmosfera este bună, băieții sunt degajați, nu punem presiune pe noi. Trebuie să ne facem jocul și să câștigăm. Nu cred că poate interveni relaxarea. Domn profesor știe să ne țină în frâu, să zic așa, și nu cred că vor fi probleme în această situație”.

Din etapa a doua a Ligii 4 se mai joacă sâmbătă încă două meciuri, la Rovinari și Motru, celelalte partide ale etapei fiind programate duminică.

Liga a 4-a, Etapa 2

Sâmbătă, 7 Septembrie 2024, 12:00

Minerul Mătăsari - CSM Târgu Jiu

Jiul Rovinari  - Petrolul Țicleni

Minerul Motru - Gilortul 2 Târgu Cărbunești

Duminică, 8 Septembrie 2024, 12:00

Unirea Țînțăreni - AS 7 Noiembrie Costești

AS Jupânești -  Parângul Bumbești-Jiu

CSO Turceni - Internațional Bălești

CSC Negomir - CSO Tismana

Vulturii 2 Fărcășești - Petrolul Bustuchin

Duminică, 8 Septembrie 2024, 16:00

Petrolul Stoina -  Știința Drăguțești

Galerie foto



Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: