Cum s-au relaxat jucătorii naționalei înainte de Kosovo – România!

Jucătorii echipei naționale s-au pregătit de miercuri la Priștina,  pentru meciul Kosovo – România. Antrenorul Mircea Lucescu le-a oferit joi un scurt moment de relaxare. 

”Tricolorii” au ajuns la Priștina încă de miercuri, 4 septembrie pentru a pregăti primul joc al naționalei după instalarea în funcția de selecționer al lui Mircea Lucescu. Înainte de partida Kosovo – România, din noua ediție a Ligii Națiunilor, care se va disputa vineri, 6 septembrie, de la ora 21:45, ”tricolorii” au primit din partea lui Mircea Lucescu un scurt moment de relaxare.

Jucătorii echipei naționale și o parte a staff-ului au făcut o plimbare de 10 minute în jurul hotelului unde sunt cazați la Priștina. Fotbaliștii au fost extrem de destinși și au discutat amical între ei pe parcursul ieșirii.

Delegația României este cazată într-un resort de patru stele aflat în afara capitalei statului Kosovo, în care a stat și la precedenta vizită din 2023. Hotelul de lux se află la aproximativ 30 de minute de mers cu autocarul de stadion.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: