De ce a venit Cătălin Moroșanu la meciul cu Rapid de la Târgu Jiu!

O apariție spectaculoasă înaintea meciului cu Rapid de la Sala Sporturilor a fost cea a marelui sportiv Cătălin Moroșanu. Acesta a vorbit publicului prezent în Sala Sporturilor la meciul handbalistelor de la CSM Târgu Jiu din etapa a 2-a a Ligii Florilor, despre proiectul său Dynamite Fighting Show care aduce o gală de lupte la Târgu Jiu în cursul lunii octombrie.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost plină la meciul dintre CM Târgu Jiu și Rapid, din Liga Florilor. Peste 1000 de spectatori veniți să susțină handbalistele de la clubul primăriei au avut parte și de a o apariție surprinzătoare a unui mare sportiv al României, Cătălin Moroșanu.

Astfel, spectatorii veniți pentru a susține echipa locală de handbal, în primul meci pe teren propriu din actuala stagiune a Ligii Florilor MOL, au aflat că se va organiza în curând, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu o spectaculoasă gală de lupte din cadrul turneului Dynamite Fighting Show.

„Cu puțin înainte de fluierul de start al partidei, suporterii gorjeni au avut parte de o surpriză de proporții. Pe parchetul din Sala Sporturilor și-a făcut apariția Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai cunoscuți și de succes luptători români. Primit cu mult entuziasm la Târgu Jiu, Cătălin Moroșanu, de departe unul dintre cei mai apreciați sportivi din țara noastră, extrem de îndrăgit și datorită aparițiilor sale tv, le-a făcut o invitație spectatorilor de la Târgu Jiu de a participa la un eveniment inedit, Dynamite Fighting Show”, a anunțat csmtargujiu.ro. 

Gala de lupte urmează să se desfășoare la Sala Sporturilor, în data de 11 octombrie, fiind o premieră pentru orașul Târgu Jiu.

Fostul mare sportiv a mers cu echipa sa de producție la Coloana Infinitului unde a realizat o serie de filmări cu luptătorii care vor urca în ring la gala din luna octombrie de la Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: