Rapid București joacă miercuri la Târgu Jiu. Handbalistele așteaptă publicul la Sala Sporturilor!

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru un nou duel tare în Liga Florilor MOL, cel cu vicecampioana României. Miercuri, 4 septembrie, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca împotriva handbalistelor de la Rapid București. 

CSM Târgu Jiu întâlneşte miercuri, 4 septembrie, de la ora 17.30, pe teren propriu, pe Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 2-a din Liga Florilor. „Cei care doresc să le susțină pe fetele noastre la primul meci acasă din acest campionat își pot achiziționa bilete online de pe platforma blt.ro, accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-rapid-bucuresti-handbal-feminin.html”, a anunțat csmtargujiu.ro, clubul având în continuare disponibile abonamente pentru meciurile echipei locale de handbal.

Meciul de miercuri are o încărcătură aparte, așa cum spunea seful secției de handbal a CSM, Dan Ilieș, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei. Oficialul gorjean speră ca sala să fie plină, iar suporterii să fie alături de CSM Târgu Jiu.

Dan Ilieș este convins că va fi un meci greu, dar are încredere în determinarea jucătoarelor noastre și în forța grupului creat la CSM Târgu Jiu. 

”Evident, Rapid București este o formație care vine clar favorită. Noi o să ne jucăm șansa și o să dăm tot ce putem din noi, în primul rând, să plecăm acasă mulțumiți și oamenii din tribună să aplaude, la sfârșit, cu încredere echipa noastră. Vrem să luăm meciurile pe rând. Am vorbit și cu staff-ul tehnic și cu fetele la începutul campionatului și ne dorim, de la an la an, să facem lucruri mai bune. Nu ne-am făcut un plan. Cred că trebuie să jucăm cu absolut toate echipele la fel de tare și să fim 100%. Doar așa cred că vom putea face față într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume”,  a declarat Dan Ilieș, coordonator al secției de handbal a CSM Târgu Jiu, care a făcut și un apel către fani să vină alături de echipă. 

LIGA FLORILOR MOL

EDIȚIA 2024-2025

ETAPA A 2-A

CSM TÂRGU JIU VS RAPID BUCUREȘTI

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MIERCURI, 4 SEPTEMBRIE 2024, ORA 17.30

Galerie foto


Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: