Victorie în prima etapă din Liga Florilor! 

CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie, în deplasare, pe terenul Gloriei Buzău, în prima etapă a sezonului 2024-2025. Handbalistele lui Liviu Andrieș s-au impus cu scorul de 28-25, la pauză scorul fiind 15-12. 

Deși echipa e decimată de accidentări, CSM Târgu Jiu a strâns rândurile și a început cu dreptul actuala stagiune din Liga Florilor. „În runda inaugurală, handbalistele noastre s-au deplasat la Buzău, acolo unde gruparea gorjeană a obținut 3 puncte foarte importante, care se vor dovedi extrem de prețioase în economia finală a campionatului. 

Gazdele au condus doar în primele minute ale jocului, când au avut 2-1 și 4-3, dar și 25-24, cu 5 minute înainte de final. În rest, CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună, care a dominat jocul și a condus în permanență pe tabela de marcaj. În plus, gruparea gorjeană a fost de neoprit pe final de meci, când a marcat de 4 ori la rând”, a informat site-ul oficial în cronica meciului.

Gilda Simao a făcut un meci fabulos la Buzău, acolo unde a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 11 goluri marcate!

Imediat după meci, antrenorul Liviu Andrieș și-a felicitat jucătoarele pentru evoluția din acest meci: ”A fost un meci în care echipa a dovedit prin determinare și încredere că nu mai este o echipă mică a campionatului! Vreau să le felicit pentru modul în care au luptat pentru fiecare minge până la finalul jocului și pentru că au crezut în forțele lor. Sunt convins că astăzi am câștigat nu doar trei puncte, ci un grup, o echipă care va arata din ce în ce mai bine pe parcursul campionatului. Felicitări „ECHIPĂ”!

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: