Gilortul Cărbunești s-a impus dramatic în meciul cu ARO Câmpulung

Gilortul a debutat cu o victorie în noul sezon de Liga 3 în fața unei formații cu pretenții la un loc de play-off. Chiar dacă oaspeții au avut în teren un singur jucător peste 22 de ani, au arătat că formează o echipă redutabilă. 

La debutul în noul sezon Bucur și Gîlcescu au ratat șansa golului în debutul partidei cu Aro Câmpulung Muscel, apoi argeșenii au avut posesia teritorială și au trimis o dată mingea în transversala porții apărate de Iuțalîm. 

„În minutul 66, Avrămescu primește cartonaș galben la contactul cu un adversar, iar după 50 de secunde centralul Buzărnescu anulează galbenul și îi acordă roșu căpitanului Gilortului. Contrar așteptărilor, jucătorii Gilortului strâng rândurile și amenință poarta lui Drăghici. Alex Stoica mută inspirat și Paolo Viespe intră de pe bancă și lovește decisiv. Roncea deviază cu capul un balon, Viespe îi ia fața lui Răduță și îl execută de la 10 m pe Drăghici. În ultimul minut de joc, Paolo Viespe câștigă prim-planul în duelul cu Oprean și căpitanul argeșenilor comite fault în suprafața de pedeapsă. Ionuț Gîlcescu ratează șansa desprinderii și șutează în transversală de la punctul cu var”, se arată în cronica acestui joc.

A fost o victorie de moral a elevilor lui Alex Stoica și primele puncte din acest sezon au intrat în contul Gilortului. 

Vineri, de la ora 17:00, Gilortul joacă din nou pe teren propriu, cu SCM Râmnicu-Vâlcea.

Gilortul – ARO Câmpulung 1-0 (0-0) 

A marcat: Paolo Viespe (84').

Cartonașe galbene: Marica/Roibu, Cîrstea, Maeda.

Cartonaș roșu: Avrămescu (67').

Gilortul: Iuțalîm – Marica (76' Lazăr), Mitrache,  Martin, Vespe – Avrămescu (cpt), Oprișa – Săulescu (58' Dănescu), Rădulescu (58' Roncea), Bucur (76' Viespe) – Gîlcescu. 

Rezerve neutilizate: Spînu – Siewe, Popescu, Urlan, Brujan. 

Antrenor: Alex Stoica. 

ARO: Drăghici – Robu (70' Grecu), Giuroiu, Oprean (cpt), Răduță – Pleșa – Bunel (70' Grangea), Jenaru, Burnaz, Troană (46' Maeda, 76' Durdun) – Jarca (87' Pia).

Rezerve neutilizate: Cîrstea – Șerban, Răuță.

Antrenor: Ovidiu Tică. 

Arbitru: Dan-Ștefan Buzărnescu (Craiova) 

Asistenți: Romeo-Popa (Craiova), Laurențiu Anghel (Craiova).

Rezervă: Alexandru-Ionuț Călinescu (Craiova).

Delegat de joc: Marian Cătănescu (Craiova)..

Observator de arbitri: Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin).

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: