Un junior de la Luceafărul Târgu Jiu se va pregăti la Barcelona!

Un tânăr junior legitimat la clubul Luceafărul Târgu Jiu va merge la pregătire pentru o săptămână la Academia celor de la Barcelona. Matteo Barbu a participat recent la Barcelona Summer Camp București 2024 unde a primit un premiu special.

Matteo Barbu, jucător de la grupa 2015 a clubului Luceafărul Târgu Jiu a participat la Barcelona Summer Camp București 2024, o competiție rezervată copiilor, unde a fost declarat cel mai bun copil de la toate grupele de vârstă prezente acolo, fiind cel care s-a adaptat cel mai bine la metodologia celor șase antrenori prezenți de la Barcelona.

Premiul primit de micul fotbalist târgujian va fi o săptămână de pregătire gratuită la Barcelona, la cea mai puternică Academie din lume - La Massia. „Felicitări , copil minunat ! Suntem mândrii de tine! Muncă , muncă și iar muncă!”, au transmis cei de la Luceafărul Târgu Jiu, club fondat de antrenorul Mario Găman.

Același club Luceafărul l-a crescut și pe Raul Grindeanu, junior născut în 2013, care a fost convocat recent la testele fizice și tehnice de la FRF.

Galerie foto



Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: