Noua echipă din Târgu Jiu pornește la drum cu jucătorii de la Pandurii!

Echipa de fotbal a CSM Târgu Jiu a fost recent înscrisă în Liga 4 Gorj, acolo unde va debuta sâmbătă, cu un meci programat acasă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Pe lângă antrenorii de la Pandurii, noua echipă din Târgu Jiu se bazează pe foști jucători de la Pandurii și foști juniori ai echipei fanion a Gorjului.

La o analiză a lotului prezentat în meciurile amicale, echipa CSM este constituită pe scheletul fostei echipe Pandurii, majoritatea jucătorilor titulari evoluând la Pandurii sau fiind juniori la Pandurii înainte de a fi preluați, cu tot cu antrenori, de CSM Târgu Jiu.

Antrenorul Mario Găman, și el fost antrenor la Pandurii, se va baza pe jucători localnici și, cum marea majoritate au evoluat la Pandurii, se poate spune că există o oarecare continuitate, deși pentru mulți dintre ei, care au evoluat la nivel de Liga 2 și chiar Liga 1, poate fi considerat un pas înapoi. Dar luând în calcul obiectivele noii echipe, aceștia pot reveni rapid acolo unde au mai jucat cândva.

Primăria Târgu Jiu are ocazia acum să își aducă publicul iubitor de fotbal alături de noua sa echipă dacă va achiziționa de la lichidatorul care se ocupă de falimentul celor de la Pandurii și palmaresul echipei fanion a Gorjului care va fi scos în curând la licitație.

Pentru a putea câștiga campionatul județean, CSM a adus jucători cu mare experiență, majoritatea foști elevi ai lui Mario Găman, precum Alexandru Oprița (27 de ani), Adelin Pîrcălabu (28 ani) sau Marian Habet (23 de ani), pe care fostul antrenor de la Pandurii i-a avut elevi și la Gilortul, 

Tot foști jucători de la Pandurii sunt Bebeto Lupuleț (25 de ani) și Andy Robert Stancu (25 de ani), ultima dată la Jiul Petroșani,  dar și Sebastian Popescu, Ionuț Buță, Albert Filip sau Albert Cărămidaru, cu toții evoluând în ultimul amical al celor de la CSM, cu CSO Tismana, câștigat cu 3-0 prin golurile  marcare de trei foști panduri, Lupuleț, Pîrcălabu și Filip. 

Se observă că, din primul unsprezece de la ultimul amical, doar 2-3 jucători nu au trecut pe la Pandurii: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Sebi Popescu, Lucian Marina – Marian Habet, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Tudor Pătrășcoiu, Adelin Pîrcălabu – Bebeto Lupuleț.  

Aceștia vor primi  „botezul publicului” la noua echipă din Târgu Jiu, sâmbătă seara, cu începere de la ora 20:00, când este programat meciul din prima etapă a Ligii 4, cu Petrolul Stoina. Jocul se dispută pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu iar intrarea este liberă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: