Meci de Liga 4, în nocturnă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu!

Campionatul județean are programat startul în acest weekend când va debuta și noua echipă de seniori a CSM Târgu Jiu. Oficialii clubului primăriei au solicitat programarea jocului din prima etapă în nocturnă, sâmbătă seara, de la ora 20:00, cu Petrolul Stoina, profitând de ocazia oferită de Primăria Târgu Jiu pentru a prezenta și lotul noii echipe.

La Târgu Jiu va funcționa din acest sezon o nouă echipă de fotbal, CSM Târgu Jiu, o formație alcătuită în mare parte din foști jucători de la Pandurii, unii evoluând la echipa fanion a Gorjului în ultimii ani de existență, alții fiind juniori la Pandurii în acea perioadă. Cum și antrenorii, majoritatea, au jucat la Pandurii sau au antrenat la echipa de seniori, cazul lui Mario Găman și Boby Staicu, sau la echipe de juniori, precum Alin Poenaru, Florin Popete sau Dorin Hârsu, noua echipă a CSM care pornește acum la drum s-ar putea numii fără a greși Pandurii reînviată, mai ales că formația susținută de primărie va juca și pe terenul construit pentru Pandurii.

Pe iubitorii de fotbal din Târgu Jiu, chiar și pe oaspeții acestei formații care vin din județ, evenimentul nu poate decât să îi bucure, fiind vorba de un proiect care poate resuscita fotbalul gorjean. 

După ce fosta vicecampioană a României, Pandurii, s-a desființat, iar echipa vâlceană ACS Șirineasa, transformată în ACS Energeticianul care, retrogradând a luat apoi locul celor de la Luceafărul Oradea, și a devenit ulterior ACS Viitorul Târgu Jiu, se zbate acum în mediocritate pe la Severin, Târgu Jiul a rămas fără echipă de fotbal locală.

CSM vrea să devină noua emblemă a județului, lucru posibil având în vedere că profită de o infrastructură deja existentă, creată de cei de la Pandurii, dar și de jucătorii crescuți de Pandurii și de antrenorii care s-au format la echipa fanion a Gorjului.

Astfel, Municipiul Târgu Jiu va avea din noul sezon, 2024-2025, echipă de seniori la Liga 4 Gorj, iar obiectivul, pe termen mediu, este promovarea, cel puțin, până la nivelul Ligii 2.

Galerie foto


Vizualizări: 1,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: