Bilete pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! 

Oltenii au scos la vânzare biletele pentru derby-ul Universitatea Craiova - Rapid București. Oltenii speră să câștige în fața celor de la Rapid și să revină pe primul loc la sfârșitul etapei a 8-a din Liga 1.

Urmează încă un derby pentru Universitatea Craiova după cel cu Dinamo București. Oficialii „alb-albaștrilor” au scos la vânzare biletele pentru partida cu Rapid, care se va juca sâmbătă, de la ora 21:30.

Universitatea Craiova a coborât pe poziția secundă, după înfrângerea din derby-ul cu Dinamo București. Oltenii speră să câștige în fața celor de la Rapid și să revină pe primul loc la sfârșitul etapei a 8-a din Liga 1.

Biletele pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București pot fi achiziționate atât online, cât și de pe site-ul oficial al „alb-albaștrilor”. Tichetele pleacă de la prețul de 20 de lei și ajung până la 125 de lei.

„OFICIAL | BILETE CU FC RAPID. La sfârșitul etapei a 7-a din SuperLiga am coborât pe locul 2, așa că strângem rândurile și ne pregătim pentru meciul cu FC Rapid 1923. Biletele pot fi achiziționate:Online, de pe http://bilete.ucv1948.ro.

Magazinul oficial din Electroputere Mall. Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”. Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour). În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă. Închide televizorul, Știința are nevoie de tine în tribune!”, au anunțat „alb-albaștrii”.

Vizualizări: 922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: