Gilortul Cărbunești a mai efectuat patru transferuri 

Gilortul Târgu Cărbunești a fost nevoită să facă multe schimbări în această vară. Pe lângă revenirea antrenorului Alex Stoica, la Gilortul lotul a suferit numeroase modificări, ultimele fiind perfectate la începutul acestei săptămâni.

Conducerea Gilortului a anunțat că s-au semnat contracte cu alți patru jucători. Cristian Martin, Erik-Ionuț Popescu, Alexandru-Cătălin Sandu și Alexandru-Daniel-Mario Urlan sunt jucătorii anunțați ca fiind transferați la Cărbunești.

„Cristian Martin s-a născut la data de 22.12.2004 în Republica Moldova. Joacă pe postul de fundaș central/stânga. În România a mai evoluat pentru Viitorul Șimian. 

Erik Popescu s-a născut la data de 09.03.2007 la Craiova. Joacă pe postul de mijlocaș ofensiv/defensiv. A mai evoluat pentru Dinamyk Craiova, Pro Junior Craiova, CSJ Știința U Craiova și U Craiova 1948 Club Sportiv SA 2.

Cătălin Sandu s-a născut la data de 25.06.2005 la Giurgiu. Joacă pe postul de mijlocaș lateral stânga/dreapta. A mai evoluat pentru Viitorul Târgu Jiu 2. 

Mario Urlan s-a născut la data de 13.11.2006 la Caracal. Joacă pe postul de mijlocaș lateral stânga/dreapta. A mai evoluat pentru FCU 1948 Craiova FC SA 2”,  a anunțat clubul gorjean despre noii sosiți la echipă. 

Gilortul va începe noul sezon cu numeroase noutăți în lot după ce, în vară, o parte dintre foștii jucători l-au urmat pe antrenorul Mario Găman la CSM Târgu Jiu, echipa care va evolua în Liga 4.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: