Un titular al Craiovei s-a accidentat grav!

Mijlocașul Universității Craiova, Anzor Mekvabishvili, a fost înlocuit în minutul 49 al meciului cu Dinamo, urmare a unei leziuni la genunchi. Diagnosticul preliminar a fost întindere de ligament ceea ce înseamnă 6 săptămâni pauză. 

Universitatea Craiova a pierdut sâmbătă nu doar meciul cu Dinamo (1-2), ci și un jucător important în angrenajul său. În minutul 49, antrenorul Costel Gâlcă a fost nevoit să-l retragă de pe teren pe mijlocașul Anzor Mekvabishvili, ca urmare a unei accidentări.

Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor, internaționalul georgian în vârstă de 25 de ani a suferit o întindere de ligament la genunchi, acesta fiind diagnosticul preliminar pus de medici.

Dacă va fi confirmat la RMN-ul pe care îl va efectua în cursul zilei de luni, Mekvabishvili va trebui să ia o pauză de 6 săptămâni. Și ar pierde meciurile de campionat cu Rapid (31 august), Poli Iași (14 septembrie), U Cluj (21 septembrie), Unirea Slobozia (28 septembrie) și Oțelul (5 octombrie), urmând să revină undeva spre mijlocul lui octombrie.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: