Au câștigat Supercupa Gorjului pe terenul de la Țicleni!

Două dintre cele mai bune echipe gorjene la nivelul campionatului județean și-au disputat sâmbătă Supercupa Gorjului. Vulturii Fărcășești este echipa care a intrat în posesia trofeului, învingând pe terenul de la Țicleni pe Jiul Rovinari.

Un eveniment fotbalistic important pentru fostul sezon dar și primul meci al noului sezon fotbalistic din  Gorj s-a consemnat sâmbătă, pe terenul Petrolul de la Țicleni. Doua echipe de top ale Gorjului, Vulturii Fărcășești – campioana sezonului trecut, și Jiul Rovinari – câștigătoarea fazei județene a Cupei României, și-au disputat cel mai important trofeu oferit de AJF Gorj, Supercupa Gorjului.

Deși un meci de o astfel de importanță ar fi trebuit să se dispute la Târgu Jiu, acesta s-a disputat la Țicleni, pe cochetul stadion Petrolul, după cum au decis reprezentanții AJF Gorj.

În finala Supercupei Gorjului la fotbal, Vulturii Fărcășești s-a impus cu 4-0, câștigând trofeul fără emoții în disputa cu Jiul Rovinari. 

Cu acest prilej au fost premiate echipele fruntașe din sezonul trecut de la Liga 5, precum și din campionatele de juniori organizate de AJF Gorj. „Mulțumim tuturor celor prezenți astăzi la Țicleni, precum și celor care au organizat acest eveniment sportiv!”, a transmis AJF Gorj, care dă startul la finalul săptămânii următoare unui nou sezon.

Galerie foto






Vizualizări: 1,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: