Victorie în ultimul amical al verii!

CSM Târgu Jiu a câștigat fără probleme partida amicală disputată vineri, 23 august, pe teren propriu, contra CSO Tismana, scor 3-0, la pauză 2-0. Golurile celor de la CSM Târgu Jiu au fost marcate de Albert Filip(22), Adelin Pîrcălabu(33) și Bebeto Lupuleț(75). 

Mario Găman a definitivat lotul echipei de seniori a CSM Târgu Jiu înaintea startului în noul sezon. Bazându-se pe foștii săi elevi de la Pandurii, printre care se numără foști jucători de bază ca Oprița, Habet, Pârcălabu sau Lupuleț, dar și pe foști juniori ai celor de la Pandurii, preluați între timp de CSM, Găman pare să continue munca de la Pandurii și să formeze o echipă care nu va avea prea mulți adversari care să îi pună probleme în Liga 4.

În amicalul cu echipa din Tismana, CSM Târgu Jiu a fost echipa care a dominat partida și a avut marile ocazii de gol ale meciului. După mai bine de 20 de minute de joc, jucătorii lui Mario Găman au deschis scorul prin Albert Filip, în minutul 22 al meciului. CSM Târgu Jiu și-a continuat presiunea la poarta adversă și Adelin Pîrcălabu a majorat scorul la 2-0, în minutul 33. 

Deși elevii lui Mario Găman au continuat să pună presiune pe apărarea adversă, scorul a rămas neschimbat până la pauză. Repriza secundă a continuat pe aceleași coordonate, cu echipa lui Găman în prim plan, demonstrând o superioritate evidentă pe teren. Superioritate care s-a materializat în minutul 75, când Bebeto Lupuleț a marcat golul de 3-0. 

Pentru echipa pregătită de Mario Găman, duelul cu Tismana a fost ultima partidă de verificare înainte de debutul în Liga 4-a. Găman a început meciul cu următorul ”11”:  Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Sebi Popescu, Lucian Marina – Marian Habet, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Tudor Pătrășcoiu, Adelin Pîrcălabu – Bebeto Lupuleț. 

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: