Executați la scor de neprezentare în Turul 3 al Cupei României!

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa vâlceană care se pregătește la Bumbești Jiu și joacă la Severin, a fost executată de cei de la Corvinul la scor de neprezentare. Echipa susținută de Nicolae Sarcină a pierdut, scor 0-3, meciul din Turul 3 al Cupei României.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a prezentat joi, le meciul din Cupa României, turul 3, cu Corvinul Hunedoara, dar scorul încasat a fost unul de neprezentare. Corvinul s-a impus, pe teren, cu scorul de 3-0, în meciul de la Drobeta Turnu Severin,  prin golurile marcate de gorjeanul Nicolae Pîrvulescu, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu (22′), Lucas Câmpan (30′) și Marius Lupu (47′).  

ACS Viitorul s-a aflat la al doilea său joc în actuala ediție a Cupei României. În cel precedent a întâlnit trupa din Liga 3 Jiul Petroșani, în Turul 2, echipă pe care abia a învins-o la loviturile de departajare. Scorul a fost 1-1 după 90 de minute, cu o egalare în prelungiri, 2-2 după reprizele de prelungiri și 4-2 la lovituri de departajare pentru echipa vâlceană. Meciul disputat la mijlocul săptămânii a prilejuit apoi scuza perfectă pentru eșecul din campionat, cum că jucătorii ar fi fost obosiți de jocul de cupă.

Echipa antrenată de Călin Cojocaru a început sezonul cu o remiză, 0-0 la Oradea cu nou-promovata FC Bihor, iar apoi a pierdut următoarele două jocuri, 1-4 la Severin cu FK Miercurea Ciuc și 1-3 la CSM Slatina.

Corvinul s-a aflat joi  la primul meci din noul sezon și primul al competiției pe care a câștigat-o și care i-a adus apoi parcursul european.

Învingătoarea din acest meci întâlnește în faza următoare, în Play-off-ul Cupei României, Campionii FC Argeș, săptămâna următoare.

Vizualizări: 1,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: