Program încărcat la AJF Gorj. S-au stabilit seriile la Liga 5!

Se apropie startul campionatelor județene iar la AJF Gorj se lucrează intens în aceste zile. Marți a fost definitivată componența Ligii a 4-a, unde a fost primită încă o echipă, și s-au stabilit cele două serii de Liga 5.

AJF Gorj a anunțat marți mai multe decizii luate de Comitetul Executiv, legate de noul sezon care va începe în curând. Încă o echipă a fost înscrisă în noul sezon de Liga 4, fiind vorba de satelitul celor de la Vulturii Fărcășești și a fost afiliat un nou club de fotbal, AS FC Dănciulești.

„Comitetul Executiv al AJF GORJ a hotărât în ședința de azi următoarele: a aprobat cererea echipei CS Vulturii Fărcășești de a înscrie o echipă în Liga 4. În consecință, în sezonul 2024-2025 vor fi 18 echipe, Vulturii evoluând cu formațiile care inițial stăteau în fiecare etapă; a aprobat afilierea provizorie a AS FC Dănciulești; a validat corpul de arbitrii și observatori pentru sezonul 2024-2025; a hotărât ca echipele de juniori participante în competițiile de juniori să respecte numărul de înlocuiri și timpul de joc stabilit de FRF prin regulamente; a hotărât înființarea unui campionat județean U 15; a stabilit componența celor două serii ale Ligii a 5 a pentru sezonul următor”, se arată în comunicatul oficial al AJF Gorj. 

Astfel Liga 5 Gorj va avea următoarea componență a seriilor, sezonul 2024-2025:

Seria 1:

- AS Triumful Borăscu

- AS Foresta Văgiulești 

- AS Știința Godinești 

- AS Viitorul Plopșoru

- AS Viitorul Brănești 

- CS Dumbrava Câlnic

- AS Unirea Drăgotești

- AS Unirea Bolboși 

Seria 2:

- CSC Dănești

- AS Gilortul Bengești

- AS Stejari

- AS Prigoria 

- AS Scoarța 

- AS Știința Flacăra Roșia de Amaradia

- AS Bradul Polovragi

- AS FC Dănciulești

- AS Avântul Baia de Fier

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: